Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΜΕΛΟΥΣ ΜΠΛΕΚ










Δεν είχα γίνει μέλος της πανελλήνιας λέσχης του Μπλεκ,γιατί το πρώτο Μπλεκ το είχα διαβάσει δύο χρόνια αργότερα,αλλά και όταν δυο τρία χρόνια αργότερα που είχα βρει το τεύχος αυτό δεν υπήρχε μέσα το δελτίο

Πριν από λίγο καιρό που βρήκα πάλι αυτό το τεύχος ήταν σε άριστη κατάσταση και είχε και το δελτίο μέσα.

Ρίξτε μια ματιά στον δεκάλογο του μέλους,αλλά και στον κατάλογο εκπτώσεων που υπάρχουν και οδηγίες για το πως και πότε πρέπει να αναφέρουν τα μέλη στους καταστηματάρχες ότι είναι μέλη της λέσχης.


8 σχόλια:

  1. Oύτε και εγω ειχα αυτην την κάρτα,πότε ηταν
    ακριβως Ανδρεα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικόλα ήταν στο τεύχος 328 της πρώτης περιόδου τον Δεκέμβριο του 1975.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το θυμάμαι καθόλου ρε παιδιά. Μάλλον δεν έδινα τόσο σημασία τότε αν είχα βέβαια το τεύχος. Τώρα που το έχω (αγορασμένο την τελευταία 5ετία) δεν έχει το δελτίο αλλά μόνο τον κατάλογο των εκπτώσεων στο τέλος. Ανδρέα το τεύχος είναι της 1ης Οκτώβρη του 75. Συγχαρητήρια για την όμορφη ανάμνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστούμε Ανδρέα για τις πληροφορίες που μας έδωσες. Ελπίζω στο μέλλον να βρεθεί κάποιος που να είχε γίνει μέλος και να μας περιγράψει τις εμπειρίες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σίγουρα έχεις δίκαιο Νίκο για την ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά έγραψα την απάντηση στον Νίκο βιαστικά όπως έφευγα από το σπίτι.
    Και το τεύχος όμως το έγραψα λάθος γιατί είναι το 327 δηλαδή ένα τεύχος πριν και κυκλοφόρησε την τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 1975.
    Τώρα είναι όλα σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα ούτε στο 327 το έχω. Οχι ότι το περίμενα βέβαια. Τα ένθετα είναι δύσκολο να βρεθούν σήμερα. Ο δεκάλογος είναι ολα τα λεφτά..
    Σωστή διαπαιδαγώγηση.. Αλλες εποχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανδρέα μου συγχαρητήρια για το θέμα! Ξυπνάς αναμνήσεις μιας άλλης νοοτροπίας, άλλης καλύτερης εποχής. Και δεν τα γράφω αυτά ωραιοποιώντας το παρελθόν, έτσι ήταν τα πράγματα τότε! Ο δεκάλογος όλα τα λεφτά, διδάσκει ήθος! Μπράβο και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φοβερό δείγμα μιας άλλης εποχής. Όταν ακόμα τα παιδιά διδάσκονταν το ήθος! Όχι όπως σήμερα που παντού βλέπουν λάθος πρότυπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή