Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΑΚΙΜ ΚΑΙ ΤΑΡΖΑΝ


















Την Παρασκευή το μεσημέρι γυρίζοντας στο σπίτι από το χωριό, σταμάτησα για εφημερίδες σε περιφεριακό κατάστημα και βρέθηκα μπροστά σε μια τεράστια έκπληξη. Αντίκρυσα κοντά στην πόρτα ένα κιβώτιο μικρό με Ταρζάν, Ακίμ, Σεραφίνο και Τιραμόλα. Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα στα μάτια μου αφού αυτά ήταν πραγματικά πολύ σπάνια των αρχών της δεκ του 70.


Η μεγαλύτερη έκπληξη ήρθε όταν για πρώτη φορά έπιασα στα χέρια μου τα μεγάλα μηνιαία τεύχη του Σούπερ Ακίμ και τα μηνιαία τεύχη του Μεγάλου Ταρζάν. Αυτα τα τεύχη είναι δυσεύρετα και πωλούνται σε κάποια σάιτ 100 ευρώ το ένα.
Πριν λίγο καιρό είχα πωλήσει τη συλλογή μου του Ταρζάν (περίπου 50 τευχη) αφού πίστευα ότι δύσκολα θα μαζεψω τα υπόλοιπα. Τα τεύχη φυσικά αγοράστηκαν και θα κοσμούν την συλλογή του φίλου μου Κώστα Γιαννακόπουλου μαζί με τα υπόλοιπα Ταρζάν. Βλέπεται ήδη κάποια από τα εξώφυλλα και βέβαια κάτι που θα ευχαριστήσει όλους τους φίλους των κόμικ είναι ότι μπορείτε να απολάυσεται το τεύχος 1 του Σούπερ Ακίμ εδώ : http://rapidshare.com/files/404713892/akim_souper_1.rar.html

8 σχόλια:

  1. Καλέ μου φίλε Νίκο. Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά. Ειδικά αφού εσύ ξέρεις και την μεγάλη εμπορική αξία αυτών το τευχών.
    Κάνεις μια χειρονομία που δεν θα την ξεχάσω. Ελπίζω να μπορέσω και εγώ να σου βρω κάποια αντίστοιχης σπανιότητας τεύχη για την συλλογή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απίστευτο αυτό το πράγμα! Κάθε βράδυ που ξαπλώνω για να κοιμηθώ, φαντάζομαι ότι βρίσκω τέτοια κιβώτια! Εσύ, Hunter, το "έπαθες" στ' αλήθεια! Μπράβο βρε παιδιά! Πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι να μην τύχει ποτέ να βρω μια τετοια κούτα με όλους τους Μην. ΜΠΛΕΚ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενώ ο φιλος ο Νίκος είναι τυχερος[παντα να ειναι]
    εγω ακομα βρίζω την εξαδελφη μου που οταν ηταν
    τεσσάρων ετων,μου εσχισε πανω απο 200 τευχη διαφο-
    ρων ηρώων,μεταξυ αυτων και ενα τευχος του περιοδι-
    κού Μποναντσα τα οποια τα ειχα αφήσει σε μια απο-
    θήκη στην Κέρκυρα[εγω εμενα στην Αθήνα τοτε].
    Λοιπον το αποφάσισα θα της ζητησω......αποζημιωση
    μιλαμε δηλαδη για αληθινό θησαυρο....την τύχη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει, ήμουν τυχερός. Πρέπει να ήταν πολύ καιρό εκεί. Απορώ ρε Νίκο Μωραίτη πως δεν τα πρόσεξες εσύ, αφού περνάς καθημερινά από εκεί....Κοίτα τώρα να σκανάρεις 2 Μεγάλους Μπλεκ για τους φίλους σου που περιμένουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Nά ξερεις πάντα οτι κρατώ τον λόγο μου,πρέπει
    όμως να βρώ τον χρόνο και μην νομίζεις οτι ξέρω
    πολύ καλα οπως εσύ,αν π.χ. για να σκαναρης ενα
    Μ. Μπλέκ θελεις μια ώρα,εγω θέλω τουλαχιστον τρείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρέλαβα τα τεύχη. Νίκο ευχαριστώ πολύ για την χειρονομία. Φίλε τέτοια τεύχη δεν βρίσκονται παρά μόνο έτσι. Με την καλή τύχη που βοηθάει τους καλούς ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΚΙΜ-Ο γιος του Ταράν! Τι μου θύμησες φίλε Νικόλα Πίκουλα...Το εξώφυλλο του ΝΟ 7 τεύχους το είχα ζωγραφίσει σε παιδικό άλμπουμ του Δημοτικού και το σκίτσο αυτό (δυστυχώς όχι το τεύχος) το φυλάω πάντα σαν κόρη οφθαλμού! Αποτελεί μια ακόμη ψηφίδα απ' το μωσαϊκό των αναμνήσεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή