Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Ο Βασιλιάς Του Ντάρκγουντ Στο Ζαγκόρ #10!

Το Ζαγκόρ #10 έφτασε! Κυκλοφορεί πανελλαδικά σήμερα Παρασκευή 2 Μαρτίου από τις Εκδόσεις Μικρός Ήρως. Στο νέο τεύχος κλείνουν 10 τεύχη Ζαγκόρ όπως και μία από τις καλύτερες ιστορίες του ήρωα «Ο Ζαγκόρ Διηγείται…»! Το τεύχος επίσης περιέχει το β’ μέρος της ιστορίας Μίστερ Νο “Ένα Νεαρός Αμερικανός” και την αυτοτελή ιστορία Τεξ “Πυροβολήστε Τον Πιανίστα!”, η πρώτη ιστορία Τεξ από τις Color εκδόσεις, και συγκεκριμένα από την Color Tex #12 (Νοέμβριος 2017), κάνοντας την τη πιο πρόσφατη ιστορία Τεξ (4 μήνες διαφορά με το ιταλικό!).

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σενάριο: Guido Nollita (Ο Ζαγκόρ Διηγείται…), Michele Masiero (Ένας Νεαρός Αμερικανός), Pasquale Ruju (Πυροβολήστε τον Πιανίστα).
Σχέδια: Gallieno Ferri (Ο Ζαγκόρ Διηγείται…), Fabio Valdambrini (Ένας Νεαρός Αμερικανός), Pasquale Frisenda (Πυροβολήστε τον Πιανίστα).
Χρώματα: Γιάννης Μπεβεράτος, GFB Comics, Oscar Celestini
Υπεύθυνος Έκδοσης: Λεωκράτης Ανεμοδουράς
Μετάφραση & Επιμέλεια Πρωτότυπου Κειμένου: Κωνσταντίνα Φατούρου
Graphic Design – Layout: Μαρίνα Πάνου, Ρόζα Φατσέα
Lettering: Γιάννης Μπεβεράτος
Συγγραφή/Επιμέλεια Αφιερωμάτων: Λευτέρης Ταρλαντέζος
Εξώφυλλο: Gallieno Ferri

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ










«Ο Ζαγκόρ Διηγείται… Μέρος Β» (79 σελίδες)
Η άσβεστη δίψα του Ζαγκόρ για εκδίκηση για το χαμό των γονιών του, θα ικανοποιηθεί μόνο αφού σκοτώσει τον δολοφόνο τους, Σάλομον Κίνσκυ. Όμως, ο θάνατος του Κίνσκυ θα αλλάξει τη ζωή του μια για πάντα!
Το κόμικ 162-σελίδων  «Ο Ζαγκόρ Διηγείται…» με τον πρωτότυπο τίτλο «Zagor Racconta…» δημοσιεύθηκε στα Collana Lampo #62-67, το 1961, μετά στο Zenith Gigante Zagor #55-56 τους μήνες Ιανουάριο και Μάιο του 1970, στο Tutto Zagor #55-56 το 1992, στο Zagor Collezione Storica a Colori #24 στις 26/07/2012 και τέλος στο βιβλίο Zagor: Il Re Di Darkwood τον Φεβρουάριο του 2016. Σενάριο Guido Nollita, σχέδια Gallieno Ferri.

«Ένας Νεαρός Αμερικανός Μέρος Β» (47 σελίδες)
Ο νεαρός Τζέρι έχοντας γνωρίσει τον περίεργο Ντε Μοΐν και τους δικούς του, αρχίζει να νιώθει τη θαλπωρή μιας φυσιολογικής οικογένειας... Για να ανακαλύψει όμως σύντομα ότι κάτι δεν πάει καλά...
Το κόμικ 128-σελίδων «Ένας Νεαρός Αμερικανός» με πρωτότυπο τίτλο «Un Giovane Americano» δημοσιεύθηκε στο Mister No Speciale #13, τον Απρίλιο του 1999, και έπειτα στο βιβλίο Mister No: La Giovinezza τον Μάρτιο του 2018. Σενάριο Michele Masiero με σχέδια Fabio Valdambrini.

«Πυροβολήστε τον Πιανίστα» (32 σελίδες)
Ο Τεξ έρχεται αντιμέτωπος με έναν αδίστακτο κακοποιό, έναν επαγγελματία... στο πιάνο!
Το κόμικ 32-σελίδων «Πυροβολήστε τον Πιανίστα» με πρωτότυπο τίτλο «Sparate sul pianista» δημοσιεύθηκε στο Color Tex #12, στις 20/11/2017, σε σενάριο P. Ruju και σχέδια P. Frisenda.

“Τα Νεα Του Ντάρκγουντ” του Λευτέρη Ταρλαντέζου (2 σελίδες)
Περιλαμβάνει αφιέρωμα στον μέγιστο κομίστα και animator Richard Corben που τιμήθηκε με το σημαίνον Μεγάλο Βραβείο στο 45ο Διεθνές Φεστιβάλ Κόμικς της Angouleme!

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!