Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ο Έρικ Καστέλ επιστρέφει με Το Έθνος Της Κυριακής

Ο ΕΡΙΚ ΚΑΣΤΕΛ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!


Ποιος θα το περίμενε, πως ο θρυλικός ήρωας Έρικ Καστέλ θα επέστρεφε; Τα πιο τρελά όνειρα των Ελλήνων κομικόφιλων γίνονται πραγματικότητα, καθώς ο αγαπημένος μας ήρωας θα επιστρέψει μέσα από τις σελίδες της νέας έκδοσής του, από τις Εκδόσεις Μικρός Ήρως και Το Έθνος Της Κυριακής! 



Οι 9 «συλλεκτικές» πρώτες ιστορίες του μαζί με τις άλλες 7 αδημοσίευτες ιστορίες του Έρικ Καστέλ (#10-15 & #0) έρχονται από αυτή την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου μόνο μέσω της εφημερίδας Το Έθνος Της Κυριακής! 

Με 48 σελίδες, σχήμα 21×28 και πολυτελές φύλλο, έρχεται η νέα έκδοση η οποία θα ξετρελάνει κόσμο! Κάθε Δευτέρα με την εφημερίδα το Έθνος θα έχουμε επίσης και αφίσα του Καστέλ! 


Στην Ελλάδα ο Έρικ Καστέλ εκδόθηκε μέσω της έκδοσης της Star Comics και επίσης μέσω των περιοδικών Αγόρι και Μπλεκ Νέας Περιόδου! 
Με το ιδιαίτερο στυλ του και μία ιστορία η οποία δεν θες να τελειώσει, ο Έρικ Καστέλ είναι αδιαμφισβήτητα από τους καλύτερους ήρωες κόμικς όλων των εποχών. Οι Raymond Reding και Françoise Huques μας παρουσιάζουν τον ήρωα που θα μας κάνει να θυμηθούμε γιατί είμαστε Μπαρτσελόνα όπως και θα δημιουργήσει ερωτηματικά ανάμεσα στους φιλάθλους των άλλων ομάδων.

Σύντομα παρουσίαση όλων των ιστοριών του!

Από την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή με την εφημερίδα «Το Έθνος Της Κυριακής».

Μην το χάσετε!