Δήλωση-κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων

Αυτός ο ιστότοπος
χρησιμοποιεί cookie από
το Google για την
παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση
της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του
ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookie.
Απαγορεύεται η με κάθε τρόπο (μηχανικό, έντυπο, ηλεκτρονικό κ.λ.π.) αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των κειμένων του παρόντος ιστολόγιου, καθώς και η εκμετάλλευσή τους από τρίτους χωρίς την έγγραφη συναίνεση των συντακτών, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι υπεύθυνοι συγγραφείς του ιστολόγιου αναγνωρίζουν εντίμως τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών και εκδοτών των τίτλων, των εικόνων και των χαρακτήρων τους οποίους χρησιμοποιούν στα άρθρα τους, θεωρούν δε ότι συμβάλλουν και οι ίδιοι στην προώθηση και τη δημοφιλία των σχετικών εκδόσεων. Νέος ΜΠΛΕΚ (BLEK MAGAZINE GROUP) Copyright 2015-2016Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010

Συγχαρητήρια και καλορίζικο!

Αξίζετε πολλά συγχαρητήρια όλοι οι συντελεστές για τη δημιουργία του περιοδικού Μπλέκ! Νιώθω κάτι παράξενο! Σαν να τρέχω γρήγορα στο περίπτερο της γειτονιάς μου και πάλι, να πάρω ένα Μπλέκ! Μη τυχόν και εξαντληθεί! Ελπίζω να το διαβάσω, το συντομότερο δυνατόν.

1 σχόλιο:

  1. Καλώς ήλθες Κώστα κι εσύ και όλοι οι φίλοι! Η παρέα του Blog μεγαλώνει και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Για το δεύτερο τεύχος του περιοδικού, καλό θα ήταν να υπάρχει πέραν όσων θα σκεφτούμε (Ανδρέα πολύ καλή η πρότασή σου για αδημοσίευτη ιστορία στο Συλλεκτικό) και μια συλλογική μας ξανά δημιουργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή